Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Triád Coach Pároknak

Segítek a fantáziátok valóra váltásában!

Édes hármas - Miért akarjátok?

e3d5cb1b3bd3622237b6db2f045e50c3.jpgÉlesen él az a közhely, hogy a legtöbb édes hármas a férfi kedvéért valósul meg, utána romokat hagyva a kapcsolatban, mert a nő valójában nem is vágyott rá, csak meg akart felelni. Akárhány párt kérdeztem eddig erről, senki nem mondta ezt: 

Azért akarok hármast rendezni a hálószobánkban, hogy megfeleljek a társam elvárásainak! 

Nevetségesen is hangozna. Ellenben olyan nem egyszer előfordult, hogy a páros egyik tagja azért vágyik erre, mert a társa igen... és ezt akarta megadni neki. Azt az örömöt, hogy abban a kapcsolatban minden benne lehet! Még a megengedő, az odaadó ménage à trois is! Miért ne akarná egy nő istenként látni a férfit, miért ne akarna egy másik nővel térdelni előtte és szeretni? A hálószoba az a játéktér, ami minden megengedett, ami az összes jelenlévőnek örömet szerez. 

Számos olyan heteroflexibilis nővel találkoztam, akik szólóban sosem csókolóznának egy puncival, de amikor a párjuk hármas szex iránti vágyait beteljesítették, örömmel szálltak be egy másik nő kényeztetésébe. Ahomoerotikus kapcsolódástól még senki nem lesz homoszexuális, de még biszex sem. 

Kíváncsi a csajom, meg akarom adni neki ezt az örömöt!

...mondja sok férfi és persze, van ilyen, de mennyire gyakori, hogy egy pár életében az egyik gyönyöre előrébb való, mint a másiké? Jó, ha nem túl gyakori és kiegyensúlyozottak a vágyak, kielégülések, ugye? Nos, szerencsékre, a férfiak is elképesztően élvezik a hármas kihívást a szexben és erre jó okuk is van. Elmondások szerint kevés gyönyörkeltőbb dolog van, mint két kielégült nővel pihegni az ágyban. 

Sokak véleménye azokról, akik triádba vágynak, hogy rossz ötlet ezzel felrázni a kapcsolatot. És tényleg szörnyen hangzik az az érv, hogy

Ellaposodott a szexuális életünk, gondoltuk a hármas majd felrázza! 

Nos, rossz hírem van, mert nem rázza fel, ellenben szétzilálja még jobban. A hármas kapcsolódás során még olyan frusztrációk is előjönnek ,amiknek semmi közük a szexhez, ezért párterápiás eszköznek semmiképpen ne használjátok ezt a csodás játékszert! Beszélgessetek, élesszétek újra a vágyat, utazzatok el külön, ismerkedjetek, kerüljetek újra közelebb egymáshoz és aztán jöhet a triád! 

PRIVÁT COACHING

Nektek is kihívást okoz az ismerkedés? Szeretnétek már ti is ebben a közös gyönyörben feloldódni? Vannak személyes kérdéseitek? Jelentkezzetek egyéni és személyes Szex Triád Coachingra!

Részletek: sextriadcoach@gmail.com

Triád Coach Pároknak

A leggyakoribb szexuális fantázia az édes hármas, tekintsük a nőket vagy a férfiakat. A hármas egy külön képesség. Megtanítalak benneteket a beszélgetésre, a kezdeményezésre és a kapcsolódásra! Keressetek bizalommal a személyes konzultációért!

Friss topikok

Archívum

süti beállítások módosítása