Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Triád Coach Pároknak

Segítek a fantáziátok valóra váltásában!

Édes hármas - Mielőtt megvalósulna a fantázia

Persze, hogy édes, hiszen a leggyakoribb szexuális fantázia, tekintsük akár a nőket vagy a férfiakat. A hármas egy képesség. Különlegessége abban rejlik, hogy képesek vagyunk-e mindhárman kapcsolódni és átélni a testi, lelki örömöket. Ezt akarom nektek megmutatni.

art-nude-bw-threesome-blowjob.jpg

KÖZÖS VÁGYAK

A kihívás már jóval azelőtt megjelenik, minthogy a hármas bebújhatna az ágyba. Az első és legfontosabb tisztázandó kérdés egy pár számára, hogy mindketten erre vágynak-e, vagy az egyik meg akar felelni a másiknak és ezért megy bele. A fantázia nagyon más, mint a valóság! Érdemes átbeszélni és alaposan átgondolni, hogy mi történik akkor, ha látjuk a kedvest másba hatolni vagy el tudják-e képzelni, hogy egymás előtt, de másnak adják át a gyönyörüket. Beszélhetünk szerelmi hármasokról és testi hármasokról, barátságokról és kapcsolódásokról. Ezeknek a fejtegetéseibe egyéni szinten lehet a belemenni. 

KIVEL BÚJJUNK ÁGYBA?

A következő nagy kihívás, hogy kit hívjon meg a pár a hálószobájukba. Egy barátot vagy idegent? Szedjenek fel valakit, de hol? Esetleg fizessenek meg egy profit? Regisztráljanak minden szóba jöhető online partnerkeresőn? Hogy legyen az első randi? Megannyi kérdés és akadály. Tapasztalatom szerint a párok többsége a névtelen/arctalan online platformokon kezdi és ott végzi, hogy akár fényes nappal egy kávézóban is ismerkednek. Talán ez az ív normális is, ahogy kinyílnak és egyre bátrabban vállalják a vágyaikat, úgy az ismerkedés is egyre organikusabbá válik. 

PRIVÁT COACHING

Nektek is kihívást okoz az ismerkedés? Szeretnétek már ti is ebben a közös gyönyörben feloldódni? Vannak személyes kérdéseitek? Jelentkezzetek egyéni és személyes Szex Triád Coachingra!

Részletek: sextriadcoach@gmail.com

 

Triád Coach Pároknak

A leggyakoribb szexuális fantázia az édes hármas, tekintsük a nőket vagy a férfiakat. A hármas egy külön képesség. Megtanítalak benneteket a beszélgetésre, a kezdeményezésre és a kapcsolódásra! Keressetek bizalommal a személyes konzultációért!

Friss topikok

Archívum

süti beállítások módosítása