Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Triád Coach Pároknak

Segítek a fantáziátok valóra váltásában!

Édes hármas - Mi a szabály?

Mert szabálynak lennie kell! tudni kell, hogy meddig mehet el a másik, hogy én mit engedek és mit várunk a hármas kapcsolódástól! Persze, hogy a legjobb, ha mindent szabad és free love van, de teljesen rendben van egy ilyen kérés is:

Szájjal csinálhatod, de nem szeretném, ha belé hatolnál! 

img2223.png
Ugye érzitek, hogy ezeknek a szabályoknak a lefektetéséhez, mennyi beszélgetésen és vallomáson kell átmenni? Segíteni fognak abban, hogy jobban megértésétek a másik és a saját vágyaitokat, korlátaitokat. Mi történik, ha a játék közben valamelyikünk összezavarodik? Ha legszívesebben kiszállna? Vagy csak hirtelen mondania kell valamit? 

JELSZÓ

Igen, állapodjatok meg egy jelszóban, amit kimondva, mindhárman tudjátok, hogy most meg kell állni és arra az egy emberre kell figyelni, aki kimondta a varázsszót... , ami valljuk be, meg is törheti a varázst. Biztonságérzetünk érdekében azonban mindenképpen legyen jelszó, amihez bármikor nyúlhatunk! 

MIT AKARUNK A HARMADIKTÓL? 

Érdemes elmerengni közösen azon a kérdésen, hogy milyen szerepet szánunk a harmadiknak, ha megismertük és akivel talán már meg is történt a kapcsolódás. Szeretnénk integrálni a mindennapjainkba vagy csak egyszeri alkalom volt, esetleg időről időre szeretnénk vele egyesülni? 

PRIVÁT COACHING

Nektek is kihívást okoz az ismerkedés? Szeretnétek már ti is ebben a közös gyönyörben feloldódni? Vannak személyes kérdéseitek? Jelentkezzetek egyéni és személyes Szex Triád Coachingra!

Részletek: sextriadcoach@gmail.com

Triád Coach Pároknak

A leggyakoribb szexuális fantázia az édes hármas, tekintsük a nőket vagy a férfiakat. A hármas egy külön képesség. Megtanítalak benneteket a beszélgetésre, a kezdeményezésre és a kapcsolódásra! Keressetek bizalommal a személyes konzultációért!

Friss topikok

Archívum

süti beállítások módosítása